Live Entertainment

Van groots dancefestival tot intieme kleinkunst

7

Wat is er mooier dan live muziek?

En er is werkelijk voor ieder wat wils! Wij van Soundwave stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw gasten en fans zo optimaal mogelijk kunnen genieten van een live optreden.

Voor ieder live optreden

Van een solo-artiest tot een compleet orkest met koor, van een theatertour tot een intieme setting op een prachtige buitenlocatie: Soundwave heeft voor elke setting een passende oplossing. Voor zowel een eenmalig event als ook ondersteuning van een theatertour of concertreeks.

Tevens hebben wij ruime ervaring met de technische uitdagingen die muziekfestivals met zich meebrengen. Zowel óp als achter het podium, op het festivalterrein zelf als ook in de voorbereiding heeft u met Soundwave de juiste partner gevonden.

De rechterhand van iedere organisatie en artiest

Als artiest kent u het belang en gemak van goed werkende techniek en technici met verstand van zaken. Als organisatie heeft u behoefte aan een partner die desgewenst meedenkt in de planning en tijdens het evenement zorgt dat alles op rolletjes loopt.

“Soundwave is voor zowel artiest als organisator de rechterhand die zorgt voor ondersteuning en rust in de voorbereiding én tijdens de show.”

Om dit te kunnen blijven realiseren is het voor ons van belang te werken met de beste materialen en kundige medewerkers. Op die manier zorgen wij ervoor dat wij altijd op de juiste manier invulling geven aan uw wensen.

Veilig vervoer van show naar show

Het belang van goede logistiek en vervoer is binnen de evenementenbranche enorm belangrijk. Buiten de strakke tijdsplanningen is het essentieel dat de waardevolle apparatuur ook onbeschadigd op de plek van bestemming arriveert.

“Planning, veiligheid en een goede communicatie zijn in het event-transport essentieel.”

Soundwave helpt met het vervoeren van licht, geluid, de backline en decor. Hiervoor hebben wij de beschikking over kleine bussen tot grote vrachtwagens. Wij steken altijd de handen mee uit de mouwen en werken mee tot de klus geklaard is.

Desgewenst verzorgen wij tijdelijke of structurele opslag, beheer en transport van apparatuur en decorstukken voor artiesten en shows.

 

ROWWEN HÈZE

Al 3 jaar verzorgen wij aanvullend techniek van deze band.

OLS2019 SCHUTTERSFEEST

Bij dit Limburgse Schuttersfeest verzorgden wij de techniek.

HEGGA SYMPHONICA

Voor dit Promsconcert in Hegelsom verzorgen wij de techniek.

THE PASSION LOTTUM

Voor 800 jaar Horst aan de Maas verzorgden we de complete techniek voor The Passion in Lottum.

TIRR MUSIC AGENCY

Voor TIRR Agency verzorgen wij elk jaar de techniek van tribute festivals door heel Nederland.

BOOM LIKE THAT

Wij verzorgen al jaren de techniek voor de Dire Straits tribute band Boom Like That!

Wij gaan graag met u in gesprek!