Materialen & Support

Uw partner voor dry hire

7

Tot in de puntjes geregeld

Wij weten dat uw evenement voor u enorm belangrijk is. Sommige zaken mogen niet aan het lot worden overgelaten. Een bekend gezegde stelt: ‘Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken’. Wij weten dondersgoed wat dat betekent.

Uitgebreid assortiment aan materialen

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan equipment voor uiteenlopende toepassingen. Onze verhuurlijst kent een onderverdeling in geluid, licht, beeld, rigging en special effects.

Onze merken zijn alleen merken uit de A-lijst, te weten L’acoustics, Lab.Gruppen, Midas, Shure, Klark Teknik, Electro Voice, Robe, Lake, Martin en Avolites.

Wij voeren structureel onderhoud uit en zorgen te allen tijde voor een topconditie van onze verhuurproducten.

Complete bandsets (plug-and-play)

Soundwave verzorgt voor bands en theatergezelschappen de technische ondersteuning voor regionale of landelijke optredens. Desgewenst nemen wij ook het vervoer van de backline en decorstukken voor onze rekening.

Alles natuurlijk gebaseerd op de wensen en riders (dit kan zijn met losse materialen – mengtafels, monitoren, bekabeling, microfoons en statieven – of een complete plug-and-play set).

24-uurs service dienst

Wij begrijpen al te goed dat het voor u enorm belangrijk is dat alles op rolletjes loopt tijdens uw evenement. Daarom proberen wij er dan ook alles aan te doen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht er onverwacht een probleem ontstaan met de techniek, dan lossen wij dit zo spoedig mogelijk op.

Wij staan 24 uur per dag klaar om ervoor te zorgen dat u onbezorgd kunt genieten van live-muziek, een presentatie of uw jaarlijks beursdeelname.

Bij storing belt u direct met 06-30019653

HEIDEROOSJES

Voor de 30 jaar reünie tour van 2019 leverden wij voor deze band een tourset.

TOPPERS IN CONCERT

Al jaren huurt de leverancier van Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA onze monitoren.

Wij gaan graag met u in gesprek!