Over Soundwave

Soundwave Audio-Visual Rentals & services is al ruim 15 jaar een veelgevraagd partner in licht- en geluidsproducties

 

In geheel Nederland zijn wij actief en verzorgen uiteenlopende evenementen, waaronder festivals, theaterproducties, beurzen, congressen en bedrijfsevenementen. Daarnaast bieden wij structurele technische ondersteuning aan artiesten en organisaties.

7

Tot in de puntjes verzorgd

Een nette, opgeruimde werkomgeving staat bij ons altijd op nummer één. Dit vinden wij voor onszelf fijn werken maar dit is voor u als klant ook erg belangrijk. Zowel visueel verzorgd als ook uit oogpunt van veiligheid.

“Wij beoordelen ons werk altijd alsof wij zelf als bezoeker zouden deelnemen aan het evenement”

Georganiseerd en punctueel, dat is wat Soundwave kenmerkt. Bij ons vindt u alleen apparatuur van gerenommeerde merken. Wij voeren dagelijks onderhoud uit en werken met een team van gekwalificeerde en ervaren professionals.

Festivals

Theaterproducties

Beurzen & Congressen

Bedrijfsevenementen

Team van professionals

Het team van Soundwave is een club van ervaren krachten die altijd samen werken aan de totstandkoming van ieder evenement. Daarbij koppelen we altijd de juiste werknemer aan de best passende opdracht

“De juiste man op de juiste plaats, zo is uw evenement altijd in meer dan goede handen.”

Ieder kent zijn of haar specialisme en heeft voorkeuren voor bepaalde werkzaamheden. Dit is belangrijk, want zo worden wij altijd gestuurd om de juiste match te maken tussen de vraag van de klant én onze vakmensen.

Een oplossing voor elke vraag

Soundwave werkt altijd oplossingsgericht. Hierbij kijken we niet te strak binnen de kaders. Als wij samen overeen zijn gekomen gaan we direct aan de slag en voegen de daad bij het woord. Alles met maar één doel, een totaalbeleving creëren voor u als klant én alle mensen die u gaat verwelkomen.

Dit alles natuurlijk voor een open en eerlijke prijs.

Wij gaan graag met u in gesprek!