Zakelijke Evenementen

Groots of intiem: alles draait om beleving

7

Aanvullen of ontzorgen

Als u op zoek bent naar nét dat laatste technisch puzzelstukje in de uitvoer van uw evenement dan kunt u ons bellen. Wij denken waar nodig met u mee en zorgen dat dit onopgemerkt ingevuld wordt.

Meedenken in de organisatie van uw evenement en daarbij techniek, inrichting en aankleding uit handen nemen is waar goed in zijn. Desgewenst een technisch en/of organisatorisch aanspreekpunt op locatie behoort tot de mogelijkheden: onze stagemanager of programmabegeleider zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes én zoals gepland zal verlopen.

Van én voor alle markten thuis

Voor elke vraag bieden wij een passende oplossing. Geen locatie is ons te gek, geen uitdaging gaan wij uit de weg. Uw beursdeelname, relatie-dag, nieuwjaarsborrel, personeelsfeest, productpresentatie, modeshow, jubileum of open dag zijn bij ons in prima handen. Wij bieden desgewenst een totaaloplossing en denken mee over de invulling.

Van audio, video en beeld tot aan inrichting, podia, aankleding en tevens de verzorging van drank en spijs; Soundwave zorgt dat uw wensen worden vertaalt naar een praktische en duidelijke invulling van uw evenement

Alles draait om beleving

Of u nu iets te vieren heeft of juist een moeilijke en gevoelige boodschap over wilt brengen: alles draait om sfeer en beleving. Vaak zit dit in de kleine dingen, die wel bijdragen aan het gevoel dat u als organisator wilt overbrengen. Middels licht, video, geluid en visuals zorgen wij er voor dat de best passende setting wordt gecreëerd. Uiteraard maken wij uw wensen op elke locatie tastbaar en zichtbaar. In uw eigen (bedrijfs)pand of op een externe locatie.

Desgewenst is het mogelijk om in een voorstadium de inrichting en aankleding in een computeranimatie te laten visualiseren, waarbij u een idee kunt krijgen hoe de aankleding van uw evenement er uit kan komen te zien.

WITGOED EN VAN BONTEWAS

Voor dit conceptbureau verzorgen we de techniek van zakelijke bijeenkomsten zoals bedrijfspresentaties.

ZORGGROEP SYNTEIN

Voor Zorggroep Syntein verzorgen we tijdens de regionale editie van de Preventieconferentie de techniek.

GELDROP HIPPIQUE

Voor Geldrop Hippique verzorgen we al 4 jaar de geluidstechniek.

Wij gaan graag met u in gesprek!